Om oss

Om Frosch Massage


Frosch Massage är en massageklinik som drivs av mig,

Christian Frosch.


Jag utblidade mig till medicinsk massageterapeut på Axelssons Gymnastiska Institut i Göteborg, som är en nationellt välrenomerad skola. För mig är massage ett sätt att hjälpa, om än bara lite, den vanliga människan i sin vardag. Det moderna samhället har högt ställda krav på våra kroppar, stillasittande och inaktivitet är inte vad vi är skapta för. Därför är det viktigt att vi kan hantera de problem som följer.


Därför blev jag massör.

VARFÖR VÄLJA FROSH MASSAGE?


Med min gedigna utbildning inom olika massage-tekniker och kroppens anatomi har jag en verktygslåda som kan lösa många problem. Man kan inte se kroppen som en samling muskler och leder som endast utför sin funtion. Tvärtom, är allt en del i en helhet. Först när man inser detta och utgår från detta synsätt kan man börja behandla och lösa, inte bara symptom, utan också grundläggande orsaker till problem. Som medicinsk massageterapeut har jag den kunskapen. Med kroppsavläsning samt muskel- och nervtester kan jag ge en individuellt anpassad och högkvalitativ behandling för en mängd olika problem.


Självklart är det också viktigt med avslappning och återhämtning för såväl kroppen som själen i dagens stressade samälle.

Vi erbjuder därför förstklassig svensk massage perfekt för dessa ändamål.